Първоначално публикувано от Alexanderbb
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Идиот търси помощ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеВсичко е много отновително. Аз и с глиган съм катастрофирал. Но да ти се завре голям камък отдолу е нещо страшноНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеВсичко е много отновително. Аз и с глиган съм катастрофирал. Но да ти се завре голям камък отдолу е нещо страшноAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеОт катастрофата с глигана ли получи увреждания, извинявай не знаех, повече няма да се заяждам с теб
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщениеНищо относително няма, обикновена Нютонова физика. Маси и ускорения. В случая каква сила трябва да приложим в опорната точка (камък) и под какъв ъгъл да е насочена тя за да преодолее силата на земно привличане действаща на двигателя генерирана от масата му и доброто старо G.
И хайде да изчакаме малко. Упътих го колегата, нека той да даде инфо
Comment
-
Колегата Alex_26 е напълно прав, колкото и да не ви се вярва, един неподвижен камък, колкото и да е малък, причинява огромни щети.
Извън това, равносметката - колата ще е готова утре. Сменен един тампон на двигателя, 6-те на ауспуха. Кутията на въздушния филтър не е пипана, защото е счупен само един зъб, според майсторите при предната му смяна, а не от камъка. Изчукан и заварен праг под радиатора, както и ламарината, където се съединяват купето и капака. Нова броня + боядисване. Тампоните на скоростната кутия се оказаха ОК.
Та така, този камък излезна 700 лева, което си е цифра... ама...
Иначе извън сметката оставям и нови предни носачи, защото старите се бяха поразбили от чудните пътища.
Специално благодаря на Alex_26 за отзивчивостта и помощта.Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от ilia.ivanov Покажи съобщениеКолегата Alex_26 е напълно прав, колкото и да не ви се вярва, един неподвижен камък, колкото и да е малък, причинява огромни щети.
Извън това, равносметката - колата ще е готова утре. Сменен един тампон на двигателя, 6-те на ауспуха. Кутията на въздушния филтър не е пипана, защото е счупен само един зъб, според майсторите при предната му смяна, а не от камъка. Изчукан и заварен праг под радиатора, както и ламарината, където се съединяват купето и капака. Нова броня + боядисване. Тампоните на скоростната кутия се оказаха ОК.
Та така, този камък излезна 700 лева, което си е цифра... ама...
Иначе извън сметката оставям и нови предни носачи, защото старите се бяха поразбили от чудните пътища.
Специално благодаря на Alex_26 за отзивчивостта и помощта.
Колкото до гласуването - не видях навреме за да те спра
А ако ти трябват части - обаждай се
Comment
Comment